Tedd a szívedre a kezed! Te sem szeretnéd az irányítást átadni másnak, és saját magad intézed az ingatlanod eladását. El tudom képzelni, hogy vágysz arra, hogy gyorsan és jó áron add el a lakásodat vagy a házadat.

Megértem, hogy a gondolattól is görcsbe rándul a gyomrod, ha idegen embereket kell az otthonodba engedned.

 

Ezért nem szabadna átlagos módon megfogalmaznod az ingatlanhirdetésedet

Az ingatlanhirdetéseket böngészve rájöttél, hogy érdekesebben kellene fogalmaznod, mint azt emberek százai teszik. Rengeteg kétsoros leírást látni a meghirdetett ingatlanoknál. A másik véglet a kisregény hosszúságú, de átláthatatlan és lélektelen szövegezés.

Tudom, milyen kellemetlen beleolvadni a hirdetéseddel a tömegbe. Nevetséges és ugyanakkor siralmas ingatlanhirdetések hömpölyögnek a világhálón. Ezek láttán mindig megfogadod magadnak, hogy te bizony másképp fogod csinálni, ha egyszer rászánod magad az ingatlanod eladására.

Nem csodálom egyébként, hogy nincs elképzelésed ütős hirdetésszöveg kitalálására, hiszen nem látsz ilyenre példát az ingatlanhirdetések között. Azt is megértem, hogy nem vagy irodalmár és  kreativitásodat sem kell naponta csillogtatnod. Együtt érzek veled abban, hogy nem a kedvenc időtöltésed a fogalmazás.

Egy tudatos ingatlantulajdonos azonban előre tervez, gondolkodik a legjövedelmezőbb értékesítésen, ezért keresi a lehetőségeket. Kutatja a megoldást és törekszik rá, hogy kihozza a maximumot az ingatlanhirdetés elkészítéséből. Elvégre meglehetősen sok múlik azon, hogy mekkora vételárat lesz hajlandó fizetni a vevő az ingatlanra.

 

Az unalommentes megújulás, hogy végre kiemelkedj az átlagos ingatlantulajdonosok közül

Létezik vajon megoldás arra, hogy a te hirdetésedre jobban felfigyeljenek az ingatlant kereső olvasók?

Most elárulunk neked egy titkot. Több érdeklődő jelentkezhet az ingatlanhirdetésedre ugyanannyi idő alatt, ha a vevőt megszólítod a szövegeddel. Ez azért tud hatékony lenni, mert ezáltal egyből személyessé varázsolhatod a hirdetésedet az olvasó számára. A legjobb az, ha úgy érzi, mintha hozzá beszélnél mondatról mondatra.

Mondhatod persze, hogy ez jól hangzik, de hogyan kell csinálni?

Alkalmazhatsz bevált szövegsablonokat, és így szert tehetsz a többi közül kitűnő ingatlanhirdetésre.

Ha nem használod az ingatlanhirdetési szövegírás mesterfogásait, lassabban találhatsz vevőre, és könnyen lemaradhatsz a kiszemelt ingatlanról.

 

 

Hogyan érheted el azt, hogy az ingatlant vásárolni szándékozók a te hirdetéseden időzzenek a legtöbbet?

Megtanulhatod a hirdetési szövegírás lépéseit. Megmutatjuk neked, hogyan tudsz hatással lenni a vevőd érzelmeire. Tudtad, hogy a vevők mindig érzelmi alapon hoznak döntést a vásárlás során?

Gondolj bele, mennyivel többen kattintanak a te hirdetésedre, ha lebilincselően fogalmazod meg az ingatlanod tulajdonságait, adottságait. Egyszerűen leragadnak már a hirdetés elejénél, és erős késztetést éreznek arra, hogy végigolvassák a sorokat.

Évek múlva is hálás leszel azért, ha használsz ingatlanhirdetési szövegírás sablonokat. Rájössz, hogy már az előző ingatlanod eladásánál is alkalmaznod kellett volna ezt a módszert.

A hatékony szövegírás az egyik legfontosabb lépés ahhoz, hogy megszólítsd az egyetlen vevőt, aki megvásárolja az ingatlanodat.

 

Érdekel az ütős ingatlanhirdetési szöveg megírásának titka?

Felmerülhet benned a kérdés, hogyan segítik a hirdetési szövegsablonok az ingatlanod eladását.

Egyszerűen behelyettesíted a sablonokba a saját ingatlanod tulajdonságait, jellemzőit. Olyan kézzelfogható példákat láthatsz magad előtt, melyek beváltak már az ingatlanértékesítésben.

Hétköznapi szavakkal fejezed ki magad, mégis megragadod az olvasó figyelmét. Könnyedén megszólítod azt a réteget, akinek ideális a te ingatlanod.

Más ingatlantulajdonosok nem ezeket a szövegsablonokat használják, ezért ők kevesebb kattintást és lájkot érnek el. Mi a figyelemfelkeltő és hatásos ingatlanhirdetésekben hiszünk, ezért tudunk több látogatót terelni a hirdetésedre.

Nem fogom neked azt mondani, hogy pár perc alatt megírod a komplett hirdetésszöveget.

Mindketten tudjuk, hogy az ingatlanhirdetési szöveg önmagában kevés. Akkor tudsz kiemelkedni a többi hirdetés közül, ha profi fotókat, a helyiségeket ábrázoló alaprajzot és virtuális bejárást is készítesz az eladásra szánt ingatlanodról.

Hogyan juthatsz hozzá az azonnal használható ingatlanhirdetési szövegsablonokhoz?

Kattints ide és pár perc alatt megmutatjuk neked a megoldást!