DUNASZEGEN TALÁLHATÓ CSALÁDI HÁZ

A NYUGALOM SZIGETE

Ha olyan házat keresel, amelynek tágasak a szobái, akkor neked való ez az ingatlan.

 

 

 

tovább olvasom

E L A D V A

MIÉRT IDEÁLIS NEKED EZ AZ INGATLAN?

Ha szereted a napsütötte kertet, árnyékot adó hatalmas diófákkal, akkor tökéletes választás neked ez a dunaszegi családi ház.

 

TÁGAS TEREK

Ha eleged van a levegőtlen szobákból, és tágas terekre vágysz, akkor itt 3 nagyméretű szobát és jókora étkezőt használhatsz.

CSALÁDBARÁT

A Mosoni-Duna közelsége és a nagy udvar lehetőséget biztosít a gyermekeknek az önfeledt játékhoz, nagyobb korban a sportoláshoz.

}

Felújított ház

Felújításnak köszönhetően hosszú éveken át nem kell költened műszaki jellegű felújításra.

Nem találsz felújított házat?

Nem találsz olyan házat a Szigetközben, amelyet már felújítottak? Megértem, hogy nem akarsz költeni arra a házra, ahová költöznél. Inkább elkerülnéd az építkezés által okozott stresszt, bosszúságot. Tisztában vagy vele, hogy mennyire nehéz jó szakembereket találni, és kivárni őket, mire megérkeznek. Ha ezt a házat választod, akkor nem kell mérgelődnöd a felújítással, ugyanis rendben van a fűtésrendszer, cserélésre kerültek az ablakok és a tető. A lábazati szigetelésnek köszönhetően pedig annyira száraz a ház, hogy még a pókok is imádják.

Eleged van a kis terekből?

Eleged van a kis terekből, a levegőtlen szobákból. Unod az állandó parkolási nehézségeket a városban, valamint a zsúfolt környezetet egyes városrészeken. Besokalltál abból is, hogy gyakran rossz a lift, és áthallatszódik a szomszédod. Ez a családi ház mindezekre megoldást nyújthat. Hazaérkezve a garázsodban parkolhatsz és a vendégségbe érkezők is találnak helyet az autójuknak az udvarban. Kényelmesen elfértek, hiszen 108 nm-t lakhattok be. Mindegyik családtagnak és minden holminak lesz helye bőségesen.

lassú és nehézkes költözés

Akadályokba ütközöl amiatt, mert gyorsan kell költöznöd? Nem találsz olyan ingatlant, amelyikhez néhány héten belül kulcsot kapnál? Ki kell költöznöd a meglévő lakásodból? Ebbe a házba akár villámgyorsan beköltözhetsz. A képeken látható bútorok maradnának a házban, ezért azokra sem lesz gondod. Természetesen annak sincs akadálya, hogy hitelt igényelj a vásárláshoz, belefér az is az időbe.

Milyen adottságokkal rendelkezik?

Dunaszeg a Szigetköz szívében elterülő község, kiváló infrastruktúrával rendelkező, folyamatosan fejlődő település. Vízi sportokhoz, strandoláshoz és pihenéshez egyaránt alkalmas a Mosoni-Duna itt elterülő szakasza.

k

FŐBB ADATOK

108 m2 alapterületű ház

2069 m2 telek

garázs

pince

 

A CSALÁDI HÁZ

1 szintes épület

nyugati fekvésű

felújított, klimatizált ingatlan

3 szoba

ELHELYEZKEDÉS

Győrtől 12 km-re

Dunaszeg klasszikus részén

buszmegálló, iskola, óvoda, orvosi rendelő, bolt közelében

Mosoni-Dunától 300m-re

 

KINEK IDEÁLIS EZ A HÁZ?

Legfőképpen fiatal párnak, akik családalapítást terveznek a közeljövőben. Természetesen gyermekes családnak is tökéletes választás lehet ez az ingatlan.

01

FIATAL PÁRNAK

Ha fiatal vagy ideális ez a ház házibulik és kerti partik tartásához. Ezáltal vidámság költözik az életedbe. A barátaid örömmel mennek majd hozzád látogatóba. Ahhoz is kiváló ingatlan, hogy itt fogalmazódjon meg benned a családalapítási szándék. 

 

02

GYERMEKES CSALÁDNAK

A közelben elérhető óvoda, iskola, boltok. Nem kell messzire menni ahhoz, hogy gyalogosan pár perc alatt elsétálhass a Mosoni-Duna partjára. Fürödhetsz, napozhatsz, kocoghatsz, bringázhatsz, télen  szánkózhatsz a töltés oldalában. A szülői háló mellett gyermekszoba, és dolgozó szoba is biztosított a házban.

03

NYUGDÍJASOKNAK

Nyugdíjasoknak azért célszerű ezt a házat megvenniük, mert csend és nyugalom van. Néhány lépcsővel bejuthatunk a házba. Mivel a ház egy szintes, ezért nem kell az emeletre lépcsőzni. Az unokáknak pedig igazi paradicsom!

 

JÁRD KÖRBE VIRTUÁLISAN A HÁZ VALAMENNYI HELYISÉGÉT!

A 3 dimenziós technika segítségével a helyszínen érezheted magad.

Kattints a képre! 

Lapozd végig a fotógalériát! »

 

A további 50 FOTÓ megtekintéséhez kattints a képre, vagy húzd balra a mobil eszközödön a nyitó képet!

Nézd meg a ház elrendezését!

Hol található az ingatlan?

Ha felmerült benned…

Miért kerül ennyibe ez a ház?

“Korábban azt gondoltuk, hogy hosszú távon ebben a házban éljük családként az életünket ezért saját magunk számára lelkiismeretesen újítottuk fel. Ráadásul én ebben a házban nőttem fel, és itt kezdtem el labdázni, dekázni, focizni. Ez a kezdet adta meg azt az elhatározást hogy élsportoló legyek. Az is lett belőlem, ezért rengeteget köszönhetek ennek a háznak. Szét is rúgtam a kerítést párszor!”

\

Körbenéztünk, és láttuk, hogy ilyen adottságokkal és tulajdonságokkal rendelkező ház nincs a környéken.

\

Legalább 10 évig nem kell költened az ingatlanra. Megúszod a tető és ablakok cseréjével járó koszt és port. Mivel felújított az épület, ezért tudjuk garantálni, hogy nem lesz gondod a műszaki dolgokkal. A vastag falak biztosítják nyáron, hogy hűvös legyen a ház. A nagy kánikulában akár a klímát is használhatod.

\

Teljesen megértem, hogy elsőre magasnak tartod az irányárat. Gondold végig, hogy mennyi előnye van annak, hogy 108 m2-es alapterületen három nagy méretű, különálló szobád lehet. Ráadásul az összes vízvezetéket és a tetőt kicseréltük már helyetted. Mindezekhez társul egy privát szféra a két hatalmas diófa árnyékában az udvarban.

Miért ez a ház és miért éppen neked?

Ha olyan megoldást keresel, amely során NEM KELL SZEMBENÉZNED

 • a zajos környezettel,
 • a kicsi szobákkal,
 • a kert hiányával,
 • a közös költség fizetésével,
 • a felújítás bosszúságaival,
 • a lift elromlásával,
 • a házon belüli lépcsőzéssel
 • lépcsőházi szomszédokkal

akkor ez az ingatlan számodra a LEGJOBB VÁLASZTÁS.

m2 ház

m2 telek

m-re a Dunától

MIT KAPSZ EZÉRT AZ ÁRÉRT?

Valójában nem is ingatlant vásárolsz, hanem 

 • KEVESEBB VITÁT a pároddal, hiszen lesz külön dolgozó szobád,
 • SZABADSÁGOT, mert nem kell a városi forgalommal foglalkoznod,
 • JOBB HANGULATOT, mert rendszeresen vendégül láthatod a barátaidat,
 • KEVESEBB STRESSZben lesz részed, mert csendes, nyugodt környezetben élhetsz,
 • ÚJ CSALÁDI ÁLLAPOTOT, hiszen akár gyermeket is nevelhettek ebben a házban
 • TÖBB IDŐT A FRISS LEVEGŐN, mivel Szigetközben, a Duna vonala mentén rengeteg erdő található,
 • NYUGALMAT, mert nem áztat el a felső szomszéd. 

Összefoglalva tehát egy SZABADABB ÉS STRESSZMENTES ÉLETET veszel egy új ingatlanban.

A mi házunk

Kitől fogod megvásárolni az ingatlant?

Az alábbi videót elindítva elmondom neked, hogy mi miért szerettünk ebben a házban lakni. Megtudhatod belőle, hogy mit fogunk a legjobban sajnálni, ha elköltözünk innen.

Karrierem indulásának helyszíne

Hogyan fociztam az udvaron?

Miután itt megtanultam dekázni, kapura lőni és cselezni akkor még nem gondoltam volna, hogy valaha 30.000 ember előtt focizhatok. Bemutatkozhattam a Verebes József mester által fémjelzet évszázad legjobb ETO-jában. Mindig örömmel fogok visszagondolni a szülői házamra, hiszen innen innen indult a sportolói karrierem. Kívánom, hogy neked is hasonló, szívmelengető érzésket adjon ez a ház.

Ha van még kérdésed, lehet, hogy meg is találod itt a választ.
Mikor kaphatsz kulcsot a házhoz?

A ház akár gyorsan is költözhető, vagy rugalmasan megvárjuk, amíg intézed a finanszírozást magadnak. 

Mekkora a garázs mérete?

A garázs 19 nm alapterületű, ezért kényelmesen elfér benne akár egy kombi autó is. A távirányítású szekcionált kapu lehetővé teszi számodra, hogy kiszállás nélkül begurulhass a járgányoddal.

Hogyan tudok öntözni a kertben, az udvaron?

Az udvarban van egy fedett, fúrt kút, ahonnan szivattyú segítségével nyerhetsz vizet. Ez a megoldás gazdaságossá teszi a locsolást. 

Mikor épült a ház és mikor voltak felújítások?

A ház eredeti alapozása az 1960-as években készült. Egy nagy korszerűsítés 1977-ben zajlott, míg a többi felújítás (tetőcsere, ablakcsere, vízvezetékek cserélése) az elmúlt években történt.

Tehermentes az ingatlan?

A ház tehermentes, tulajdoni lapot tudunk róla küldeni. Két tulajdonosa van az ingatlannak.

Mit lehet tudni az ablakokról?

Hőszigetelt műanyag ablakok vannak. Mindegyiken redőny és szúnyogháló is van. Az első és a hátsó bejárati ajtó is műanyag szerkezetű.

Cserép tető van?

Terrán Zenit típusú tetőcserép van a házon Carbon színű. Ez a szürke szín számunkra nagyon elegáns hatást kelt.

Milyen fűtési rendszer van?

Junkers vegyes tüzelésű kazán, illetve egy korábbi gázkazán, amely szintúgy a fűtési rendszer részét képezi. Radiátor fűtőtestek vannak. Mi gyakran fűtöttünk fával, aminek egész más a hőérzete, sokkal melegebbet ad. Emellett pedig gázzal temperáltuk addig a hőmérsékletet, amíg nem voltunk otthon.

Milyen felújítási munkák voltak még?

1. Padlás szigetelése üveggyapottal.

2. Új járólap: előszobában, étkezőben, konyhában, fürdőben, wc-ben, mosókonyhában. A bejárati ajtó előtt a terasz és a lépcső is új burkolatot kapott.

3. Elektromos vezetékek cseréje. Réz vezetékek vannak.

Szigetelt kívülről a ház?

A ház nem kapott még külső hőszigetelést. 

Közel van a Duna. Nem veszélyes ez? Feljöhet a belvíz a háznál?

A korábbi nagy árvízek óta a Duna vízszintjét több szakaszon is szabályozták, ezért a szakemberek garantálják, hogy nem úszhat el a Szigetköz. Mi saját kezünkkel végeztük el az eredeti lábazat utólagos vízszigetelését, épp ezért egyáltalán nem látható a belső falaknál salétromosodás, vizesedés. Teljesen száraz a ház. 

A legnagyobb árvíznél még annak idején a pincében jelent meg egy kicsit a talajvíz, de utána gyorsan kiszáradt, és nem okozott károkat.

Milyen a födém szerkezete?

Stukatóros födém van, mely betonozott és hőszigetelés került rá felülről. 

Mekkora a pince?

A pince a ház egy része alatt található, és 21 nm-es. Itt alacsonyabb a belmagasság, nem éri el a 2 métert. Itt található a vegyes tüzelésű és a gázkazán is.

Ipari áram van?

A 380V áram rendelkezésre áll, így van lehetőség barkácsolni vagy gépeket használni.

Minden közművel rendelkezik az ingatlan?

Víz, villany, gáz és csatorna közmű van, tehát összközművs az ingatlan. Az esővíz elvezetése emésztő gödörbe történik.

Kerítés van?

A ház körüli első udvar felújított kerítéssel körbevett. A gazdálkodásra is alkalmas hátsó terület végében nincs kerítés.

Miről üzemel a melegvíz?

A melegvíz ellátást a villanybojler szolgáltatja, mely a mosókonyhában kapott helyet.

Van fürdőkád?

Egy épített zuhanyzó van a fürdőben. Kád nincs.

Nézd meg az ingatlant, és tegyél rá ajánlatot személyesen!

 

7 + 14 =