A magamadomel módszere az egyik leghatékonyabb ingatlanértékesítési eszköz, mellyel akár 3 millió forinttal több marad a zsebedben anélkül, hogy profi értékesítő lennél.

Megértem, hogy tulajdonosként szeretnéd eladni a lakásodat vagy a házadat úgy, hogy a lehető legmagasabb vételárat kapd az ingatlanodért. Mindezt úgy szeretnéd elérni, hogy nem bízod másra a legértékesebb vagyontárgyad eladását.

Adtál már el ingatlant ingatlaniroda segítségével? Te is észrevetted, hogy az ingatlanközvetítő nem tett meg mindent a vevő mielőbbi megtalálásáért vagy a magasabb eladási ár eléréséért?

A magamadomel prémium ingatlanértékesítési szisztémájával érdekesebben tudod bemutatni az eladásra szánt ingatlanodat, és gyorsabban szerzel vevőt, aki hajlandó többet fizetni az ingatlanodért.

9 lépés a prémium ingatlanértékesítéshez tudatos ingatlantulajdonosoknak

1. Kétsoros apróhirdetés helyet egy promóciós honlapon, azaz landoló oldalon mutatjuk be az ingatlanodat az érdeklődők számára. Ez egy letisztult, látványos, könnyen olvasható felület, mely megragadja a látogató figyelmét. Ugye te is tudod, hogy ez mekkora kincs napjainkban?

2. Ismered a mondást? Amelyik reklám mindenkihez szól, az senkihez sem szól. Épp ezért olyan szövegezést készítünk az ingatlanodról, mely kifejezetten a vevődhöz szól. Így érjük el azt, hogy magáénak érezze a leírást, és végignézze a teljes ingatlanbemutatást

3. Homályos fotók helyett profi minőségű képek készülnek a lakásodról, hiszen egy kép többet ér ezer szónál.

4. Gondolom, nem szeretnéd, hogy ingatlanturisták mászkáljanak az otthonodban? Erre is ügyeltünk, amikor a magamadomel módszerét kidolgoztuk. Arról, hogy ne legyen átjáróház az ingatlanod, a virtuális bejárás gondoskodik. Ezzel a 3 dimenziós technikával tesszük lehetővé az érdeklődők számára, hogy úgy járhassák körbe az ingatlanod összes helyiségét, mintha valóban ott lennének a lakásodban, házadban. A maga valóságában mutatjuk be az ingatlanodat, ezért a helyszínre érkezve nem lesz csalódás.

 

 

5. Te sem nézed meg azokat az ingatlanhirdetéseket, melyekhez nem töltöttek fel alaprajzot. A 2D és 3D alaprajz megmutatja a látogatók számára az ingatlanod elrendezését. Látják azt, hogy melyik helyiség honnan nyílik, és sokkal könnyebben hoznak döntést arról, hogy alkalmas lesz-e a te ingatlanod elrendezése nekik. Az ingatlanturisták már egy alaprajzzal is kiszűrhetők, épp ezért elmaradhatatlan része az ingatlanbemutatásnak.

6. A nyomtatott média fénykora már rég lejárt. Kizárólag online módon tudod megszólítani, megérinteni az egyetlen vevődet. A landoló oldallal történő ingatlanbemutatás prémium megjelenítéssel tárja az érdeklődőd elé az ingatlanodat. Mivel nagy valószínűséggel nem látott még ilyen jellegű ingatlanhirdetést, ezért gyorsan felkelted a figyelmét.

7. Az ingatlanhirdetési portálok kötöttségei helyett olyan online marketing eszközöket alkalmazunk, melyek segítségével villámgyorsan jut el az ingatlanod bemutatása a vevőjelöltekhez. Ezzel elérheted, hogy gyorsabban találjon gazdára az ingatlanod.

 

8. Nem vagy rutinos ingatlaneladó? Nincs ezzel gond, hiszen nem úgy kelünk reggelente, hogy aznap eladunk egy ingatlant. Épp ezért összegyűjtöttük neked a legfontosabb és leghasznosabb lépéseket az ingatlanértékesítés folyamatában. Egy Tudástár formájában megkapod tőlünk a könnyen emészthető, rövid videókat, melyeket akkor nézel meg, amikor az időd engedi. A videók segítenek neked abban, hogyan készítsd fel az ingatlanodat ez eladásra, és milyen embertípusokkal találkozhatsz az ingatlanodra érdeklődők kapcsán.

9. A magamadomel szolgáltatása keretében Bónusz együttműködő partnereket ajánlunk neked, akik könnyebbé teszik számodra többek között az ingatlanod valós piaci értékének megállapítását vagy az energetikai tanúsítvány elkészítését. Amennyiben egy másik ingatlanba költözöl, úgy a Bónusz partnerektől kedvezményes áron tudsz beszerezni bútorokat, háztartási készülékeket, ágymatracot.

A magamadomel egy prémium ingatlanértékesítési módszer, mely lehetővé teszi számodra, hogy ingatlantulajdonosként profi eszközökkel találj vevőre úgy, hogy csapatunk a feladatok nagyobb részét elvégzi helyetted. Emellett szakértő tanácsokat kapsz tőlünk a sikeres eladáshoz és elérheted, hogy a színvonalas ingatlanbemutatással magasabb áron add el az ingatlanodat.

 

 

Miért bukik el a legtöbb ingatlanhirdetés, és miért sikeres a prémium ingatlanbemutatás?

Nézd meg Ördög József ingatlantulajdonos videóját, melyben elmondja, hogyan adta el magasabb áron a dunaszegi családi házát, mint amire számított. Azt is megtudhatod tőle, hogy mennyi idő alatt talált vevőre.

Ha most aktuális nálad az ingatlanod eladása, akkor futhatsz felesleges köröket az ingatlanos portálokon történő hirdetésekkel. Ne lepődj meg, ha néhány nap alatt 30-40 ingatlanközvetítő hív telefonon!

Rábízhatod az ingatlanod eladását ingatlanközvetítőre, és kifizethetsz neki 3-5% jutalékot. Egy 40 milliós ingatlan esetében 4% megbízási díjjal számolva, 1,6 millió forinttal kevesebb marad a zsebedben. Hiányozna ez az összeg a következő ingatlanod megvásárlásához?

 

Miért a magamadomel a leghatékonyabb ingatlaneladási módszer?

1. Gyorsabban találsz vevőre, mert több érdeklődőhöz jut el az információ az ingatlanod eladásáról.

2. Több pénz marad a zsebedben, mert nem kell ingatlanközvetítői jutalékot fizetned, hiszen saját magad adod el az ingatlanodat.

3. Alacsonyabb összeget fog alkudni a vevőd, mert profi bemutatást kap az ingatlanodról, és mindent a valóságnak megfelelően lát már az első benyomás alkalmával a landoló oldalon.

4. Megúszod az ingatlanközvetítők idegesítő hívásait, hiszen nem hirdetsz az ingatlanos portálokon. A landoló oldal láttán pedig esélytelennek látják, hogy hasonló szolgáltatást nyújtsanak neked, mint a prémium ingatlanbemutatás.

5. Nem kell profi ingatlanértékesítővé válnod, mégis tudni fogod, hogy mikor, milyen lépéseket kell tenned ahhoz, hogy sikeres üzletet köss a vevőddel!

Ha szeretnéd prémium módon bemutatni az eladásra szánt ingatlanodat, akkor nézd meg a kétféle csomagajánlatunkat ide kattintva!

A kattintást követően tudsz jelentkezni egy 20 perces, díjmentes konzultációra, melynek során kizárólag a te ingatlanod eladásának lehetőségeiről beszélünk.