Neked is eleged van az unalmas ingatlanhirdetésekből? Gondolj bele! A te ingatlanod hirdetésén is egy kattintással átlépnek, ha ugyanazokat az elcsépelt szófordulatokat látják. Sőt! Előfordulhat, hogy a hirdetési felület 52. találata a te ingatlanod, mely az 5. oldalon található. Ugye, te sem lapoznál el addig?

Tudom, mennyire bosszant, hogy nincs felület a színvonalas ingatlanhirdetéshez. Azt is tudom, hogy nem vagy profi értékesítő, de tedd a szívedre a kezed! Ki ismerhetné nálad jobban az ingatlanodat, hiszen régóta ott töltöd a mindennapjaidat? Már a gondolatától is kiráz a hideg, hogy egy idegen vegye át az irányítást az otthonod felett.

 

Hogyan tudod elérni az ingatlanod népszerűségét a klasszikus ingatlanhirdetések nélkül?

Nem csoda, hogy nem láttál még igazán kimagasló ingatlanbemutatást, hiszen elhitették veled, hogy csak az ingatlanos portálokon érdemes megjelenni. Ott nincs lehetőség nívós formában megmutatni az ingatlanodat.

Tudatos ingatlantulajdonosként azonban te odafigyelsz a legértékesebb vagyontárgyadra és törekszel rá, hogy kihozd belőle a maximumot. Ezt kötelességednek érzed, mivel megdolgoztál a lakásodért, házadért. Eszed ágában sincs elherdálni.

Az ingatlanod értéke fontos számodra, ezért ne járasd le egy kétsoros apróhirdetéssel!

Hogyan tűnhet ki az ingatlanod a többi közül?

Több érdeklődőt szerzel ugyanannyi idő alatt, ha prémium módon mutatod be az ingatlanodat. Ha nem így teszel, könnyen előfordulhat, hogy később találhatsz vevőre, és lemaradsz a kiszemelt ingatlanról.

Ezért dolgoztuk ki a prémium ingatlanértékesítést tudatos tulajdonosoknak.

 

Elárulom neked az igényes ingatlanbemutatás 3 titkát

 1. Prémium módon mutatjuk be az ingatlanodat landoló oldal formájában.

 2. Alkalmazzuk a legmodernebb technikai eszközöket az ingatlanod szemléltetésére. Pl.: virtuális bejárás, 3D alaprajz, látványterv.

 3. Konkrét, gyakorlati fogásokat mutatunk neked arról, hogyan tudod lépésről lépésre levezényelni az eladást anélkül, hogy profi értékesítő lennél.

 

Mit érhetsz el a prémium ingatlanbemutatással?

 

 1. Többen kattintanak az ingatlanodra, mint egy apróhirdetésre.

 2. Az olvasó magáénak érzi a szövegezés hangvételét, mivel neki szól.

 3. Az ingatlanhoz illő, ideális vevőt találod meg.

 4. Nem lesz átjáróház az ingatlanod. Megértem, ha már a gondolatától is kiráz a hideg.

 5. Érintésmentes bemutatást tudsz biztosítani az érdeklődők számára virtuális bejárás formájában. Kell ennél kényelmesebb a jelenlegi helyzetben?

 6. Előbb kapsz vételi ajánlatot, mintha kétsoros hirdetést készítettél volna az ingatlanodról.

 7. Meglepődsz rajta, hogy mennyire nem lesz kérdése a vevődnek, hiszen minden infót látott már, mely fontos lehet számára.

 8. Kevesebb alkuval juthattok egyezségre, ezáltal több pénz marad a zsebedben.

 9. Tisztában leszel az adásvételi szerződés előkészítésének lépéseivel, mert konkrét útmutatót kapsz ehhez.

 10. Tudni fogod, hogyan kommunikálj az érdeklődőkkel, és mire figyelj az ingatlanbemutatás során.

Gondolj bele, milyen büszke leszel magadra, ha többet hozol ki a vételárból, mint hitted! Évek múlva is örömmel idézed fel a profin véghez vitt ingatlaneladást.

 

 

Hogyan add el az ingatlanodat prémium módszerekkel anélkül, hogy profi értékesítő lennél?

A landoló oldallal történő ingatlanértékesítés lehetőséget biztosít rá, hogy letisztult, igényes formában mutasd be az ingatlanodat. Korlátoktól mentes tájékoztatást nyújt az egyetlen vevődnek. Elég látványos ahhoz, hogy megragadja az olvasód figyelmét, és elég tartalmas ahhoz, hogy minden szükséges infót megtaláljon rajta az érdeklődő.

Nem fogom neked azt mondani, hogy pár nap alatt vevőre talál az ingatlanod. Önmagában a prémium ingatlanértékesítés előkészítése tovább tart ennél.

Mindketten tudjuk, hogy egy ingatlaneladás több lépésből áll. Akkor tudod gyorsan és jó áron eladni az ingatlanodat, ha együttműködsz velünk a közös feladatokban.

Számodra mi az értékesebb? Az ingatlanhirdetésen megspórolt pénz vagy a magasabb áron történt eladás nyeresége?

Nem foglak arra kérni, hogy azonnal jelentkezz a prémium ingatlanbemutatásra.

Megteheted, hogy te is átlagos módon hirdeted az ingatlanodat, de egy közömbös hirdetéssel milliókat veszíthetsz.

Megnéznél egy prémium módon történő ingatlanbemutatást? Kattints ide!